Vandskæring – Fordele

Vand kan da ikke skære – Koster det ikke spidsen af en jetjager ? Kan man bruge vand til andet end at lave god jysk stærk kaffe ??

Stråleskæringsteknikken giver en særdeles præcis og hurtig figurskæring, uden geometriske begrænsninger og ofte helt uden tidskrævende efterbehandling. AquaCut ApS

Spørgsmålene er mange , ganske som fordommene, når man taler om emneforabejdning vha vandstrålekæring

Jo, vand kan bruges til at skære ..Endda temmeligt præcist!
Stråleskæringsteknikken giver en særdeles præcis og hurtig figurskæring, uden geometriske begrænsninger og ofte helt uden tidskrævende efterbehandling.

Og NEJ, det er ikke dyrt…faktisk sparer du en del unødvendige processer, som du kender det fra traditionelle spåntagende metoder.
Der er f.eks. ikke nogen efterbehandling af betydning, og emnerne kan køres ganske som på en traditionel CNC maskine. For at sige det på jysk : det er lige ud ad landevejen med vandskæring – både den traditionelle vandstråleskæring, som den abrasive vandskæring hvor der tilsættes sand for skærevnens skyld ..

Miljømæssigt er der også meget sparet, da behandlingen jo sker ved hjælp af H2O som er ganske naturligt. Vi ville nok ikke lave kaffe af vandet bagefter, men så er det jo godt vi også har postevand i hanerne til den kaffetørstige kunde der skulle komme forbi til en kyndig vejledning ;)

Og så er vandskæring hurtigt – et minimum af opstilling .
AquaCut ApS modtager blot kundens specifikationer på mail, eller designer disse på firmaets CAD system, i samråd med kunden, som kort tid efter modtager bestillingen med fragt. En effektiv og særdeles økonomisk løsning, også når det gælder fremstilling af mindre serier og prototyper.

Vil du vide mere om dine muligheder med vandstråleskæring , så kontakt os her:

Kontakt Aquacut

Share