Vandskæring.dk – Firmainfo:

Vandstråleskæring?
Så er AquaCut Aps din specialist!

Vandskæring : Det er vores kernekompetence – og vores fokus er udelukkende at leve op til vores kunders behov for godt håndværk og korte leveringstider indenfor vandstråleskæring og abrasiv vandstråleskæring

Vandskærer.dk ejes af østjyske AquaCut ApS som blev etableret helt tilbage i 2007 ved opkøb af vandskære-virksomheden ’Jetcut’ i Horsens.

Herefter rystede vi posen,  og tilsatte en ny ledelse, skarpe visioner ,nye ideer og kreativitet – resultatet blev  ’det bedste af det gamle i en ny og meget kundeorienteret indpakning’.

Indehaverne af AquaCut ApS, Kristian og Jakob, kommer begge fra erhverv, hvor man i høj grad har benyttet sig af vandstråleskårne emner, ligesom de naturligvis også har en stor viden om traditionel emneforarbejdning.

Denne know-how har de udviklet gennem mange års faglig udvikling og dygtiggørelse indenfor den danske metalindustri – og det er DIN garanti for kvalitets- og præcisionsarbejde som udføres med rettidig omhu.

Der er mange fordele ved vandskæring og vi ved alle af egen erfaring, hvor vigtigt det er for den videre samlede produktion, at emnerne kan leveres indenfor en meget kort tidsfrist – og ikke mindre at de kommer til tiden!

Lige præcis derfor har Vandskærer.dk  fokus på fleksibilitet samt hurtig omstilling for bedre at kunne satse på ultrakorte leveringstider.

Vandskærer.dk / AquaCut ApS vandskæring hører hjemme i Terp , nordvest for Randers – godt og  centralt placeret i det Kronjyske tæt på motorvejen.

Det er vigtigt for logistikken med en hurtig og effektiv transport af de vandskårne emner , så de kan komme frem til kunden i en fart!

Ledelses-medarbejder præsentation:

Kristian Aalund Gehlert - AquaCut Vandskæring

Kristian Aalund Gehlert:

Kristian er udlært industritekniker fra Grundfos i Bjerringbro. Efterfølgende har Kristian arbejdet med udvikling af specialmaskiner til industriproduktion – det var her, han så mulighederne i vandstråleskæring.

Kristian er meget kreativ og idérig – kombineret med engagement og en meget stor grad af ordenssans betyder det, at han ikke indstiller arbejdet, før kunden er tilfreds.

Han kan med sin systematiske evne og store viden om IT hurtigt og nemt opstille originale og optimale løsninger for kunden

Jakob Christiansen - AquaCut Vandskæring

Jakob Christiansen:

Jakob er udlært maskinarbejder fra Grundfos i Bjerringbro. Jakob har været beskæftiget der frem til etableringen af AquaCut ApS og har gennem årene arbejdet med en række forskellige specialer.

Jakob er en dygtig håndværker. Faktisk findes der ikke meget Jakob ikke kan lave – han er opfindsom og ser muligheder frem for begrænsninger.

Og frem for alt sætter han altid en ære i, at alle produkterne er i orden og lever op til kundens krav.

Share